* יתכנו שינויים בשעות הפעילות עקב חגים ומאורעות אחרים
כמעט אין אדם שיגיד 'לא' לפיצה חמה וטרייה שיצאה הרגע מהתנור. עם 100 סניפים של פיצה האט בישראל, אם אתם מאמינים שאתם מכורים לפיצה, תהיו בטוחים שאתם לא לבד. כידוע כשפיצה מוגשת לכם , או כששליח חייכן ואדיב מגיע עד אליכם עם משלוח פיצה משפחתית בטבריה. אתם לא מבזבזים הרבה זמן בשיחות מסביב לשולחן, וניגשים מיד לאכילה, לפני שהמשולשים הרותחים יתקררו.
אכילת הפיצה, מהקצה עמוס הגבינה והרוטב ועד לקיפול הבצק העבה בסוף, היא השיטה הכי מסורתית של אכילת פיצה, פשוט כי היא נשמעת הגיונית לרוב האנשים. הבצק בסוף משמש כמו ידית יציבה כשאתם אוכלים את הפיצה, ובחירה בשיטה סטנדרטית ונוחה זו, שאינה מצריכה שימוש בכלים או בסכו"ם או אפילו בצלחת, מעידה על אופי של אדם פרקטי שלא מבזבז את זמנו על זוטות.
האנשים האלה מתחילים לאכול את הפיצה שלהם מהבצק, ומתקדמים בשיטתיות אל קצה המשולש עטור הגבינות, התוספות והרוטב. זה אולי נראה מוזר לאנשים שחייבים היגיון ומעשיות בכל מה שהם עושים, אבל זוהי שיטה לגיטימית לחלוטין ליהנות ממשולש פיצה. הם טוענים שהשיטה הרגילה הנפוצה היא שיטה מבולגנת, ויודעים איך להחזיק היטב את הפיצה שלהם, גם לאחר שאכלו את "הידית".
יש אנשים שאוהבים לקפל את משולש הפיצה שלהם לשניים, כדי ליהנות יותר מהטעם של חומרי הגלם האיכותיים. בשיטה הזאת, הם מקבלים בביס או שניים את כל התוספות שמוצעות להם בסניפי פיצריות של פיצה האט, ומסבירים שזוהי השטה ה"נקיה" או ה"מולטיטסקית" לנשנש את הפיצה האהובה עליהם. קיפול יכול גם להפחית באופן משמעותי את משך הזמן שנדרש לאכול משולש אחד, כך שאם אתם כמה אנשים ליד השולחן, ובחרתם בגישה המעשית או הייחודית שלכם, יכול להיות שלפני שתשימו לב מגש הפיצה שהזמנתם יהיה ריק.