סניפים

אחורה

טבריה

הבנים 1, טבריה

שעות פתיחה

ראש השנה:

יום ו' : 11:00-15:00

יום שבת : סגור

יום ראשון : חצי שעה לאחר צאת החג ועד השעה 00:00

 

א'-ה': 11:00-23:00
ו': 11:00-14:00
ש': מצאת השבת עד 22:59

איך פיצה בטבריה משקפת את האישיות שלכם?

כמעט אין אדם שיגיד 'לא' לפיצה חמה וטרייה שיצאה הרגע מהתנור. עם 92 סניפי פיצריות של פיצה האט בישראל, אם אתם מאמינים שאתם מכורים לפיצה, תהיו בטוחים שאתם לא לבד.

אתם יודעים מה לעשות כשהפיצה מוגשת לכם בפיצרייה השכונתית, או כששליח חייכן ואדיב מגיע עד אליכם עם משלוח פיצה משפחתית בטבריה. אתם לא מבזבזים הרבה זמן בשיחות מסביב לשולחן, וניגשים מיד לאכילה, לפני שהמשולשים הרותחים יתקררו.

תתפלאו, אבל האופן שבו אתם אוכלים את הפיצה שלכם, מעיד קצת על אישיותכם

האם אתם מעדיפים את השיטה המסורתית של הרמת משולש הפיצה ואכילה מקצה המשולש אל הבצק הפריך העבה בקצוות? או שאתם מקפלים קודם את הבצק? האם אתם מוצאים את עצמכם מתווכחים לגבי נורמות אכילת פיצה כשרה בטבריה או ממציאים כל פעם דרך חדשה ליהנות מהפיצה שלכם?

אכילת הפיצה, מהקצה עמוס הגבינה והרוטב ועד לקיפול הבצק העבה בסוף, היא השיטה הכי מסורתית של אכילת פיצה, פשוט כי היא נשמעת הגיונית לרוב האנשים.

הבצק בסוף משמש כמו ידית יציבה כשאתם אוכלים את הפיצה, ובחירה בשיטה סטנדרטית ונוחה זו, שאינה מצריכה שימוש בכלים או בסכו"ם או אפילו בצלחת, מעידה על אופי של אדם פרקטי שלא מבזבז את זמנו על זוטות כשהוא מבצע הזמנת פיצה בטבריה. הוא פשוט רוצה לאחוז במשולש הפיצה שלו ולאכול אותו. בלי טריקים ובלי גימיקים.

אבל עם כל הכבוד להיגיון ולפרקטיות, תמיד תמצאו אנשים שאוהבים להמציא ולחדש

האנשים האלה מתחילים לאכול את הפיצה שלהם מהבצק, ומתקדמים בשיטתיות אל קצה המשולש עטור הגבינות, התוספות והרוטב. זה אולי נראה מוזר לאנשים שחייבים היגיון ומעשיות בכל מה שהם עושים, אבל זוהי שיטה לגיטימית לחלוטין ליהנות ממשולש פיצה.

הם טוענים שהשיטה הרגילה הנפוצה היא שיטה מבולגנת, ויודעים איך להחזיק היטב את הפיצה שלהם, גם לאחר שאכלו את "הידית". אז כן, יכול להיות שהם נשארים עם הרבה רוטב וגבינה על האצבעות, אבל היי! איפה זה כתוב שמה שפחות נפוץ חייב להיות פחות טעים?

מקפלים ואוכלים. הנה עוד שיטה מקובלת לאכול פיצה

יש אנשים שאוהבים לקפל את משולש הפיצה שלהם לשניים, כדי ליהנות יותר מהטעם של חומרי הגלם האיכותיים. בשיטה הזאת, הם מקבלים בביס או שניים את כל התוספות שמוצעות להם בסניפי פיצריות של פיצה האט, ומסבירים שזוהי השטה ה"נקיה" או ה"מולטיטסקית" לנשנש את הפיצה האהובה עליהם.

קיפול יכול גם להפחית באופן משמעותי את משך הזמן שנדרש לאכול משולש אחד, כך שאם אתם כמה אנשים ליד השולחן, ובחרתם בגישה המעשית או הייחודית שלכם, יכול להיות שלפני שתשימו לב מגש הפיצה שהזמנתם יהיה ריק.

אבל לנו לא משנה איזה סגנון אכילה אהוב עליכם, חשוב לנו יותר שתהנו

וכשאתם אוכלים את פיצת הדגל של פיצה האט, שהיא פיצה עבה שמיוצרת מבצק עבה ופריך במחבת פאן מיוחדת, אתם לא צריכים להפגין שום כישורי סכין ומזלג, אתם צריכים רק ליהנות מערב מהנה סביב פיצה משפחתית בטבריה. בתפריט העשיר שלנו, תמצאו שפע של פיצות מחומרי גלם איכותיים, ומגוון מנות נלוות שתוכלו להזמין בצד כדי להשלים את הארוחה, כמו למשל:

  • צ'יזי קראסט, פיצה משפחתית דקה עם שוליים ממולאים בגבינת מוצרלה טעימה.
  • פיצה ללא גלוטן, שמתאימה לנמנעים מגלוטן, שמגיעה בסגנון של פיצה משפחתית מרובעת.
  • פיצה טבעונית דקה או עבה, עם גבינה טבעונית.
  • פיצה אנטי פסטי, עם חצילים, בטטות ופלפלים קלויים.
  • ומגוון עשיר של פסטות, קישים, סלטים וקינוחים.

האמת היא שלא משנה איזה טיפוס של פיצה אתם, אצלנו תמיד תמצאו משהו חדש לאכול

בלי קשר לסגנון האכילה המועדף עליכם, כשאתם יושבים עם בני משפחה וחברים מסביב למגש פיצה וכמה מנות בצד, אל תשכחו את העיקר: שילוב של בצק איכותי, חומרי גלם טריים, גבינת מוצרלה מאה אחוזים ושירות מקצועי, יעיל ואדיב, הם המתכון המנצח לפיצה מעולה.